De mooiste wereldkaarten voor iedere globetrotter + Winactie!

Als ik alleen al een wereldkaart zie krijg ik al de reiskriebels. Heb jij dat ook? Omring jij je ook graag met spannende bestemmingen die ergens in deze wereld op je wachten?

Komt dat even goed uit want ik mag van wereldkaarten.nl een cadeaubon ter waarde van maar liefst €25,- weggeven!
Lees dus gauw verder en win !

Als ik alleen al een wereldkaart zie krijg ik al de reiskriebels. Heb jij dat ook? Omring jij je ook graag met spannende bestemmingen die ergens in deze wereld op je wachten?

Komt dat even goed uit want ik mag van wereldkaarten.nl een cadeaubon ter waarde van maar liefst €25,- weggeven!

Of het nou voor jezelf is of om cadeau te geven, zeker weten dat jij er iets leuks gaat vinden!  Je hebt keuze uit verschillende wereld-, land-en stadskaarten gedrukt op verschillende materialen zoals hout, metaal of plexiglas.

Maar ook decoratieve posters van verschillende afmetingen, vrolijke (en vooral) leerzame wereldkaarten voor op de kinderkamer en natuurlijk allerlei super leuke cadeautjes en gadgets voor op school of op kantoor.

wereldkaarten

Maar, omdat kiezen altijd moeilijk is,  help ik je alvast een beetje met mijn favorieten 😉

De wereldkras kaart

Je krast gewoon het dunne laagje af van de landen die je al bezocht hebt. Op zich al een heerlijke bezigheid!  Zo zie je in één kleurige oogopslag waar je geweest bent..maar natuurlijk ook waar je allemaal nog niet geweest bent!  #hint

Dus handig om  ook meteen je bucket lijst eens even up-te-daten!

wereldkaarten

Wereldkaart behang

Erg leuk is het met kaart bedrukte behang, waarmee je je woon- of slaapkamer in één klap een trendy global sfeer meegeeft. Er is volop keus in kaarten en kleuren waardoor er voor ieder interieur wel een passend behang te vinden is.

 

wereldkaarten

Kinderwereldkaart “Onze dieren en gebouwen”

Ik kan me nog goed herinneren dat ik vroeger als kind zo’n wereldkaart op mijn kamer had hangen compleet met dieren en gebouwen en er uren naar kon kijken.  Misschien dat ik daarom zo van reizen hou?

Heb jij ook een kleine “globetrotter in de dop”? Dan is deze kaart natuurlijk een must!  Hij ziet er zó knus uit en is ook nog eens super leerzaam 😉

 

wereldkaarten

Hoe doe je mee met de win actie?

Wat moet je doen om kans te maken op deze felbegeerde cadeaubon t.w.v. €25,- , geheel naar jouw zin te besteden op wereldkaarten.nl?

Heel simpel:

 1. Laat onder deze post een commentaar achter waarin je aangeeft wat jij met de cadeaubon zou uitkiezen, of waarom jij ook van wereldkaarten houdt en graag zou willen winnen.
 2. Volg Maargy.com op Facebook (of Bloglovin’) ?

 

logo_b

That’s all!

De win actie loopt tot zondag 15 April 2018 en geldt alleen voor Nederland en België. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en je naam wordt ook hieronder in de comments bekend gemaakt. 

 


53 thoughts on “De mooiste wereldkaarten voor iedere globetrotter + Winactie!

 1. Allemaal hartstikke bedankt voor je deelname aan de win actie! De winnaar van de waardebon t.w.v. 25€ is geworden : Femke! Van harte gefeliciteerd. Je ontvangt een persoonlijke email van me. Liefs aan allemaal en fijne week! xoxo Maargy

 2. Wauw wat een mooie site! Ik hou van wereldkaarten omdat het me gelegenheid geeft om te dromen (:
  En stiekem kan ik helemaal niet kiezen waarop ik graag kans maak, eigenlijk alles is mooi..
  X

 3. Heel erg gaaf! Ik denk dat ik voor voor een kinderkaart voor op mijn zoontjes kamer, dan laat ik hem kiezen. Of toch die met die vingeradruk of een andere zwart/witte want die vind ik zelf wel erg mooi!

 4. Ik heb Maargy.com ontdekt op Facebook en Bloglovin en loot graag mee!
  Ik hou van reizen en zou dolgraag een mooie wereldkaart op hout in onze huiskamer hebben hangen.
  Deze bijvoorbeeld: https://www.wereldkaarten.nl/discover-hout
  Nu maar duimen….. ?
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 5. Ooh wat een leuke ontdekking, Maargy.com is beslist de moeite waard om eens vaker te bezoeken! Al was het eerlijk gezegd maar vanwege grensoverschrijdend gave actie waarmee je een vette cadeaubon van wereldkaarten.nl kunt winnen! Mocht ik de bofkont zijn, dan zou ik gaan voor een Verkleurd historisch poster, of een Toiletzak met wereldkaart, of…. de keuze is echt enorm, ik zou hier echt een nachtje over moeten slapen, het is allemáál heel tof!

 6. Daag , ik kom hier voor het eerst en doe heel graag mee met deze winactie.
  Graag ga ik voor de Wereldkaart kofferset (3 delig) voor mijn kleinzoon, kan hij zijn verzameling kleine Dino’s in bewaren. Die liggen nu nog overal. Uiteindelijk hebben de Dino’s ooit op onze wereld geleefd. Kan hij ze nu erin doen. Maak ik hem vast heel blij mee.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 7. Klinkt heel afgezaagd, maar ik wil iets voor ‘boven de bank’, en een mooie wereldkaart is natuurlijk super! Ook gaaf om -starend naar de kaart- terug te denken aan de mooie reizen die we hebben gemaakt, of nieuwe plannen te maken!

 8. O ik zou de bon besteden aan een mooie wereldkaart van hout! SuperMooi voor in de speelkamer van de beide meiden. Papa en mama hebben veel bezocht in Europa, maar de wereld is zo veel groter. Super mooi om hun daarmee te inspireren om verder te dromen! Maar ook om.hun bij te brengen dat de wereld veel groter is dan hun eigen woonplaats en dat wel moeten zorgen dat de wereld mooi blijft!

Comments are closed.